Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Hur man öppnar resväskor utan att det syns » Kryptoblog

Hur man öppnar resväskor utan att det syns

April 10th, 2010 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

På Youtube finns en hemsk (och hemskt intressant) film om hur man kan öppna och sedan stänga en resväska utan att det syns. Det enda verktyg som krävs är en kulspetspenna:

Notera att väskan är låst med ett hänglås som låser ihop dragkedjans två dragmekanismer. Kommentaren på slutet är väl värd att lägga på minnet: Du är ansvarig för det som finns i din resväska. Det stora bekymret är egentligen inte att det går att öppna en resväska man tror är låst, utan att det går att återförsluta den så att det inte finns något som visar att ett intrång skett.

Lärdomen från denna film borde vara att inte använda resväskor med dragkedjor.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.