Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Översikt över övervakningslagar » Kryptoblog

Översikt över övervakningslagar

March 29th, 2010 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Opassande har en mycket bra och tyvärr rätt skrämmande översikt över de lagar som berör övervakning som införts eller är på väg att införas i sverige. Det är faktiskt rätt hemskt att se hur många saker som kommit på bara några få år. Från hemlig avlyssning till hantering av överskottsinformation, hemlig dataavläsning och ändrade syften med register.

Ett motmedel som Opassande själv funderar på är att kanske göra en digital full monty och bli helt transparent. Intressant tanke.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.