Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Riksdagen erbjuder access till data » Kryptoblog

Riksdagen erbjuder access till data

March 26th, 2010 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Riksdagen har idag lanserat ensyndikeringstjänst där man erbjuder data via API så att andra kan bygga applikationer som använder datat!

Riksdagen

Det här är kanonspännande! OpenGov börjar ta fart i Sverige. För den som är snabb startade precis ett seminare på Stockholms handelskammare om Offentliga data som plattform för utveckling av nya tjänster. Spring dit och få det senaste!

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.