Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
OWASP Swedens seminariekväll om de stora protokollen » Kryptoblog

OWASP Swedens seminariekväll om de stora protokollen

January 17th, 2010 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Enligt en postning på OWASP Swedens blogg kommer de att anordna en seminariekväll 2010-01-21 om de stora protokollen. På seminariet kommer Håvard Eidnes att prata om BGP, Rickard Bellgrim kommer att prata om DNSSEC och Fredrik Hesse kommer att prata om SSL/TLS. Naturligtvis blir det dessutom diskussioner, mingel m.m.

OWASP logo.

Stiftelsen för Internetinfrastruktur (.SE) och föreningen SNUS (Swedish Network Users’ Society) står som värdar. För mer information, anmälan se den officiella inbjudan (pdf).

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.