Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
KisMAC, nu för Snow Leopard » Kryptoblog

KisMAC, nu för Snow Leopard

December 8th, 2009 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Min favorit bland WLAN-scanners, KisMAC (egentligen KisMAC-ng) slutade fungera när jag uppgraderade till MacOS X 10.6 (Snow Leopard). Jag har sedan dess testat ett par betaversioner, dock utan framgång.

KisMAC

Men igår 2009-12-07 släpptes version 0.3 av KisMAC och nu fungerar KisMAC igen. Och den har dessutom en del nya funktioner. Har du tidigare kört KisMAC och saknat den efter Snow Leopard finns det nu en version som går att använda. Mer information om KisMAC finns på dess Trac-sida. (Trac är för övrigt ett kanonbra verktyg. Bra projekt kör Trac.)

(Webbplatsen för KisMAC-ng är tyvärr väldigt seg.)

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.