Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
hfsdebug – ett trevligt diskverktyg för Mac » Kryptoblog

hfsdebug Рett trevligt diskverktyg f̦r Mac

September 3rd, 2009 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Ars Technica har publicerat en riktigt, riktigt bra recension av Apples nya OS Snow Leopard. Till skillnad frÃ¥n andra recensioner som fokuserar pÃ¥ nya, extra stora ikoner och snygga bakgrundsbilder gräver den här ner sig i saker som OpenCL, Grand Central Dispatch, 64-bit-funktionaliteten och andra detaljer under huven. Kort sagt: Är du teknikintresserad och Mac-ägare – läs artikeln.

En sak artikeln tar upp är hur filsystemet HFS+ ännu en gång har utökats och modifierats. Och för att visa vad som skettanvänder författaren till artikeln verktyget hfsdebug. hfsdebug är ett verktyg utvecklat av Amit Singh för att undersöka HFS+-volymer och jösses vad mycket information man kan gräva ut med det verktyget. Vill du testa hfsdebug finns det en färdig binär att tanka hem och köra i ett shell.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.