Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
En ny kryptohöst » Kryptoblog

En ny kryptohöst

August 31st, 2009 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Aloha!

Japp, Kryptoblog lever faktiskt.
Efter en lång, hård och slitsam vår som tyvärr gjorde mig oförmögen att blogga på flera månader börjar det ljusna, hösten till trots. Och det finns faktiskt hur mycket spännande krypto- och IT-säkerhetsprylar att skriva om som helst. Tack alla som skickat tips, kommentarer, uppmaningar och uppskattningar. Dom har värmt, även om jag inte hunnit svara eller posta.

Bloggen kommer den närmaste tiden att förändras utseende- och funktionsmässigt, skrik om du ser något fel som ser märkligt ut. Förhoppningsvis kommer det inte att vara som normalt om ett tag, utan mycket bättre.

Nu kör vi! (lite långsamt 😉

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

1 comment

  1. Snyggt!

    Lättläst, stilren och färgglad bloggdesign. Hurra för det!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.