Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Aftonbladet hackad av VFB » Kryptoblog

Aftonbladet hackad av VFB

January 3rd, 2008 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

En grupp som kallar sig Vuxna Föbannade Hackare (VFB) har hackat Aftonbladet. Joakim Jardenberg på Mindpark har en bra sammanställning av vad som hänt. Ett av problemen hos Aftonbladet är de dåliga lösenord som personalen använder. Nästan så här:

Dilbert om lösenord

Patrik Fältström har fyllt på med tankar om lösenord samt de DNS-problem som Aftobladet drabbats av.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.