Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
FSCONS i Göteborg » Kryptoblog

FSCONS i Göteborg

December 5th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Nu på fredag och lördag går konferensen Free Software Conference Scandinavia – FSCONS 2007 i Göteborg.

FSCONS 2007

Att döma av konferensprogrammet kommer det att presenteras massor med spännande saker. Exempelvis presenterar Laura Creighton projektet PyPy. Hackersveriges Ragnar Skanåker, Horizon-grävlingen och hackerninjan Daniel Stenberg presenterar sitt projekt Curl.

För den som är intresserad av IT-säkerhet går det bra att lyssna till Simon Josefsson som att pratat GnuTLS och OpenID. Vidare kommer Mathias Klang att prata om Digital Rights Management (DRM). Slutligen kommer det att anordnas ett nyckelsigneringstillfälle på konferensen.

Sedan är konferensen naturligtvis ett bra tillfälle att mingla, lyssna och diskutera. Jag hoppas att själv hinna till konferensen på fredag.

Välkommen till Göteborrrrg!

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.