Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
SPF-status i Sverige » Kryptoblog

SPF-status i Sverige

August 10th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Bloggaren Armok Feno har undersökt hur många domäner i Sverige som använder SPF (Sender Policy Framework). Armok skriver:


Cirka 11 procent (10,7% ... 116 av 1080) av dessa 1100 i listan nedan har SPF uppsatt för sina domäner. En ganska låg siffra som bord vara större.

Jag har dock bloggat om KTH-forskaren Stefan Görlings första undersökning om SPF-användning som när den skrevs visade på att ca 2% av de domäner han undersökte använde SPF. Detta var dock på en global nivå, så frågan är om användningen av SPF ökar, eller om Armoks undersökning visar att SPF är vanligare i Sverige. Oavsett detta håller Stefan Görling fortfarande på med sin undersökning om SPF-filtrering.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.