Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Pwnie awards för 2007 » Kryptoblog

Pwnie awards för 2007

August 8th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Pwnie awards är en utmärkelse som försöker uppmärksamma olika typer av säkerhetsproblem. De flesta utmärkelserna är allt annat än positiva, utan delas ut för pinsamma säkerhetshål eller dåliga sätt att hantera uppdagade säkerhetsproblem.

I Pwnie-juryn sitter ett antal säkerhetsexperter, bla Halvar Flake (som just uppmärksammades för att han inte fick resa in i USA), och prisutdelningen sker på Black Hat i Las Vegas. Vinnarna av Pwnie awards 2007 har nu blivit utsedda. Några exempel:

Vinnarna får ett fint pris i form av en förgylld Pwnie:
En vacker Pwnie!
Vi säger Grattis!

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.