Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Tyvärr, inga nakna kändisar nu heller » Kryptoblog

Tyvärr, inga nakna kändisar nu heller

August 6th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

En artikel på EE Times varnar för att mail som utlovar nakenbilder på kändisar som Angelin Jolie tyvärr bara innehåller elak kod. Mer exakt innehåller mailet trojanen Dloadr-BCP.

Det mest intressanta med den här nyheten är troligen att Sophos har fått EE Times att nappa på sin varning, vilket snarast tyder på nyhetstorka. Att skicka ut elak kod med löften om fina bilder på kändisar är ju knappast en nyhet. Att den här typen av attacker fortfarande används visar mest hur enkelt och billigt det är att skicka massor med mail – marginalkostnaden är väsentligen noll.

Frågan man kan ställa sig är om någon fortfarande går på den här typen av försök… Tyvärr ger ju Didier Stevens försök med Is your PC virus free? – Get it infected here! en skrämmande bild av hur en del användare föhåller sig till IT-säkerhet…

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Trackbacks /
Pingbacks

  1. Ruby
  2. my review here
  3. Samara

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.