Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Semestertider på Kryptoblog » Kryptoblog

Semestertider på Kryptoblog

July 5th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Kryptoblog tar nu semester, räkna alltså med (ännu) färre nyheter än vanligt. Men bli inte orolig – Kryptoblog kommer snart tillbaka. Se detta en chans att gå ut och göra något i verkligheten. Varför inte pyssla med Kryptozoologi? Enligt säkra (och pålitliga) källor i Hollywood skall ju sådana här finnas i de nordiska farvattnen:
Kraken - med nodisk stavning.

Aloha!
/Joachim

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

1 comment

  1. Martin says:

    Vad är det med kryptobloggar och bläckfiskar egentligen? 😉
    Trevlig semester!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.