Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
WordPressuppdatering och åäö » Kryptoblog

WordPressuppdatering och åäö

July 1st, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Uppgraderade just WordPress-installationen och det verkar som om svenska tecken inte hanteras på samma sätt. Någon som vet hur man fixar detta?

(Uppdaterad 2007-07-02)
Josef tipsade om den här länken. Lite fix med ftp senare så är vi nästan tillbaka på banan igen.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

3 comments

  1. steelneck says:

    Nu levereras sidorna som UTF-8 och koden r ocks riktigt angiven att ha denna kodning. Denna bloggpostning jag svarar p har allting rtt, men inte de ldre. Det tyder i mitt huvud p att databasen med alla ldre inlgg r kvar i den gamla kodningen (antagligen iso-8859-1), du behver d antagligen konvertera databasens innehll. Om databasen bara bestr av vanliga textfiler s torde det vara en smal sak att fixa, men hurvida det r s har jag ingen aning om.

  2. Anonymous says:

    Verkar som om flertalet länkar jag angav i “Kan något av …” också skulle ha löst problemet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.