Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Skimming i bilder » Kryptoblog

Skimming i bilder

June 21st, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

En tjusig liten bildserie tagen från en övervakningskamera visar hur stöld av kontokort och PIN-kod kan gå till. En uttagsautomat riggas med en liten plastklämma som gör att maskinen varken kan läsa från kortet eller lämna tillbaka det:

När sedan en kund (offret) försöker använda automaten fastnar kortet och den vänliga samariten kommer till undsättning. Tipset är förvånande nog: Pröva att slå in din PIN-kod igen:

Och när kunden ger upp plockas plastflärpen loss och kortet används för att länsa kontot på pengar. Lite hobbysnickrande och social ingenjörskonst var det som krävdes. Tack och lov åker skurkar som dessa fast.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.