Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Ny blog av Microsofts säkerhetsarkitekt David LeBlanc » Kryptoblog

Ny blog av Microsofts säkerhetsarkitekt David LeBlanc

March 27th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Jag har precis lagt till en ny IT-säkerhetsblog till listan av bloggar. David LeBlanc är säkerhetsarkitekt på Microsoft. David har även varit med och skrivit ett antal av de böcker om säkerhet som Microsoft publicerat och David har tidigare arbetat med att jaga säkerhetsproblem både inom Microsoft och under sin tid utanför Microsoft.

Davids koppling till Microsoft, sin erfarenhet inom säkerhet och hans förmåga att uttrycka sig gör att iaf jag tycker att David LeBlancs blog är väl värd att läsa.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.