Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
… Och så blir Nordeas kunder attackerade igen… » Kryptoblog

… Och så blir Nordeas kunder attackerade igen…

March 20th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Pawal har bloggat om ännu ett phisingförsk mot Nordeas kunder, ännu ett försök i en allt för lång rad av försök. Till skillnad från tidigare attacker ser den här mycket mer trovärdig ut:

 

Skurkarna lär sig alltså och förbättrar sitt IT-system. Tyvärr finns det inga tecken på att Nordea gör detsamma. Pinsamt är ett milt ord i sammanhanget. Antagligen beror även den här attacken på att Nordea är störst, inte på att deras säkerhet är mycket svagare än den andra banker har.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.