Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
SATO International etablerar sig i Göteborg » Kryptoblog

SATO International etablerar sig i Göteborg

December 4th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Enligt en nyhetsblänkare från Business Region Göteborg (BRG) har SATO International, en av världens största leverantör av RFID och etikettskrivare etablerat sig i Göteborg. Affärsutvecklingschefen för satsningen, Anders Åkesson förklarar satsningen så här:

Etableringen ger fortsatt möjlighet för Göteborg att positionera sig som ett centrum inom automatisk datafångst för produkter och mjukvara baserade på steckkods- och/eller RFID-teknik i Skandinavien

Att det blev Göteborg (med omnejd) är, iaf om det handlar om etiketter och automatisk märkning, inte så svårt att förstå. I Göteborg vimlar det av mer eller mindre stora företag som med lite olika inriktning sysslar med etikettskrivare, märkutrustning, RFID etc. Som utomstående verkar det nästan som om dom i rask takt försökar sig genom delning… Några av dom mer kända är Imaje och Matthews Swedot, men dit finns många fler.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.