Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Förslag i USA: Märk upp alla immigranter med RFID-taggar » Kryptoblog

Förslag i USA: Märk upp alla immigranter med RFID-taggar

June 4th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Jösses, nu är detta bara ett förslag från ett företag som lever på att sälja RFID-utrustning, men väldigt skrämmande ändå.

Styrelseordföranden för VeriChip har med ett humanistiskt och trevligt förslag hoppat in i den i USA pågående debatten om immigration, illegala invandrare, flyktingar och allmänt 11:e September-tjafs.

Scott Silvermans förslag är att alla immigranter, gästarbetare och besökare till USA skall förses med en RFID-tag som stoppas in under huden. Japp, elektronisk övervakning injekterad i kroppen på alla som kommer till USA.

VeriChips RFID-taggar, som är byggda för att stoppas in under huden används i dag normalt på djur, men om alla som vill in i USA skall förses med en tag skulle VeriChips omsättning öka rejält – och det är ju bra.

Låter inte detta som Mark of the beast, jag som trodde att det var EAN-koderna som vad djävulens symbol. Men vad är en taturering eller en streckkod mot RFID-hightech under huden.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

1 comment

  1. oivvio says:

    Annars kan man ju tatuera in ett nummer i underarmen. Har funkat förr. Förmodligen mer kostnadseffektivt också.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.