Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Gör som Einstein – läs Kryptoblog » Kryptoblog

Gör som Einstein – läs Kryptoblog

February 25th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Einstein var en klipsk kille som gärna skrev ner saker på sin svarta tavla. Det är exempelvis:Skall man vara ärlig är detta en fejk, en bild genererad med ett webbscript. En kul liten webbapplikation som även visar hur enkelt det är att manipulera bilder. Revisionism for dummies.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.