Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Berömda oknäcka koder och skiffer » Kryptoblog

Berömda oknäcka koder och skiffer

February 19th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Digg kom precis en länk till en sida med spännande läsning för den som är intresserad av koder, skiffer och krypton. Sidan Famous Unsolved Codes and Ciphers innehåller beskrivningar och länkar till flera kända kryptomysterier.

En av dessa är Jim Sanborns skulptur från 1990 med skiffer som står utanför CIA:s kontor. Skulpturen innehåller fyra krypterade meddelanden, tre av dessa har knäckts av CIA:s anställda, men ett återstår. Kanske du kan lyckas?

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.