Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
SIG Securitys Ã¥rsmöteskonferens » Kryptoblog

SIG Securitys årsmöteskonferens

February 9th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Föreningen Sig Security, Sveriges största nätverk inom informationssäkerhet håller sin årliga konferens på Clarion Hotel i Stockholm den 15-16 mars.

Temat för årets konferens är Krisens många ansikten. Med talare som Tomas Hagström från Svensk Krisledning och Claes Cassel, f.d. polis kommer man att diskutera krishantering ur ett flertal olika perspektiv. Med tanke på de pågående justitieförhören i spåren av den Svenska hanteringen av Tsunamikatastrofen ett synnerligen hett och passande tema.

SIG Security har förhandsbokat 30 rum på hotellet till ett rabatterat pris på 1420 SEK, men intresserade får själv kontakta hotellet. Boka innan 2006-02-15. Priset för konferensen ligger på ca 1500 SEK.
Låter konferensen intressant är det dags att boka rum och anmäla dig till konferensen. Är du inte medlem i SIG Security är det troligen dags att göra det också.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.