Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Olika länders inställning till krypto » Kryptoblog

Olika länders inställning till krypto

December 8th, 2005 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Detta är inte en enomt ny webbplats direkt, men på Bert-Jaap Koops Crypto Law Survey finns en mycket intressant sida som visar hur olika länders ställer sig till civil och privat användning av kryptografi. På sidan Summary of international crypto controls kan man bland annat se hur import, export och användning av krypto skiljer sig mellan länderna.

Det jag hade tyckt varit än mer intressant är om man kunde se hur lagarna hade förändrat sig under tiden, men man kan inte få allt.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.