Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Länk till Data Compression Explained » Kryptoblog

Länk till Data Compression Explained

June 14th, 2010 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Jag insåg att jag gjort bort mig. I postningen om Mahoneys ypperliga genomgång av datakompression, Data Compression Explained glömde jag att ta med länken till just denna sida. Nu är det uppdaterat och för säkerhets skull är den även med i den här postningen. Är du intresserad, nyfiken på datakompression – gå och läs.

Och eftersom jag tog upp Mark Nelsons bok om datakompression – den riktigt klassiska boken på området är Text Compression av Bell, Cleary och WItten. Inte alls lika lättsmält som Nelsons bok eller Mahoneys sida, men väldigt bra.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.