Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Statistik över elak kod i olika typer av filer » Kryptoblog

Statistik över elak kod i olika typer av filer

March 9th, 2010 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

F-Secures log har en postning med statistik över elak kod i olika typer av filformat. Att döma av PDF den klart vanligaste filtypen där elak kod följer med.

Statistik från F-secure.

Det hade naturligtvis varit intressant att se hur vanliga resp format är på över huvud taget. Är det ex så att PDF är vanligaste filtypen där elak kod följer med för att den är lättast att dölja kod, eller för att det helt enkelt är den överlägset vanligaste filtypen av de jämförda typerna. Oavsett hur det ligger till bör man nog inse att PDFer (och andra filer) som trillar ner från nätet kan innehålla elakheter.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.