Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Näringsdepartementet utvecklar med ning » Kryptoblog

Näringsdepartementet utvecklar med ning

March 5th, 2010 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Näringsdepartementet har börjat använda social nätverk-tjänsten ning för att utveckla idéer och strategi för tjänsteinnovation. Ett ypperligt initiativ och exempel på OpenGov. Väldigt kul, bra och intressant initiativ, mer sånt här i Sverige!

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.