Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Beskrivning av nya attackmetoder » Kryptoblog

Beskrivning av nya attackmetoder

February 12th, 2010 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Jag sprang på en artikel av Eli Biham & Co som ger en bra beskrivning till de nya krypanalytiska metoder de bland annat använt för att attackera kryptot KASUMI i UMTS/3G. Vill du veta mer om Related-Key Boomerang- och Rectangle attacker är detta artikeln att läsa. Ett helgnöje kanske?

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.