Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Bevaka en kamera – vinn fina priser » Kryptoblog

Bevaka en kamera – vinn fina priser

October 11th, 2009 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Det finns många problem med övervakningskameror. Ett problem är att det helt enkelt inte finns någon som tittar på det kameran fångar på bild. Enligt en postning på Boingboing finns det fyra miljoner kameror i England, men bara en tusendel av dessa övervakas egentligen. och detta har en glad företagare i England tagit fasta på.

CCTV

Företaget Internet Eyes erbjuder vem som helst att bli övervakare. Om du ser ett brott begås och larmar kan du vinna fina priser. Har du en övervakningskamera (CCTV) och vill få den övervakad kostar det 20 GBP per vecka. Bli en övervakande lillebror och tävla samtidigt – fint.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.