Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Tio tips för att skydda dina prylar » Kryptoblog

Tio tips för att skydda dina prylar

September 13th, 2009 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Lifehacker har en sida med tio tips om hur du skyddar dina prylar – all ifrån din laptop till din lunchmacka. Tipsen handlar mycket om att göra dina prylar mindre intressanta för någon att sno. Lunchmackan kan enligt Lifehacker lämpligtvis placeras i en påse med mögelfläckar:
Mmmm, ser jättemumsig ut.
Mmmm, visst ser den mumsig ut – hoppas bara att ingen slänger bort den.

Några andra tips handlar om hur du på ett bra sätt förstör informationsbärare du skall göra dig av med – exempelvis hur du förstör en hårddisk eller hur du klipper sönder ett gammalt kreditkort (från bloggen Wallet pop):

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.