Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Bra bok om multicore för inbyggda system » Kryptoblog

Bra bok om multicore för inbyggda system

September 7th, 2009 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Processorföretaget Freescale har släppt en bra bok om multicore för inbyggda system. Boken är skriven av Jakob EngblomVirtutech, Patrik Strömblad på Enea samt Jonas Svennebring och John Logan på Freescale. Boken använder Freescales processorer för att exemplifiera, men är väl värd att läsa för att få en generell inblick om problem och möjligheter samt vad man bör tänka på när man designar för multicore-processorer.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.