Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Ny länk och regnbågstabeller för GSM-kryptot » Kryptoblog

Ny länk och regnbågstabeller för GSM-kryptot

August 31st, 2009 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Jag har precis lagt till en länk i länklistan till kryptera.se. Kryptera.se skriver kortfattat och bra om kryptoteknik. Bland annat finns på kryptera.se en nyhet om ett verktyg för att generera regnbågstabeller för GSM-kryptot A5/1. Tabellgeneratorn använder grafikprocessorer (GPU:er) för att accelerera beräkningarna

För den som vill testa och läsa mer finns här verktygets sida.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.