Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Vad hände med IPETEE? » Kryptoblog

Vad hände med IPETEE?

November 30th, 2008 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

I somras var det en del uppmärksamhet om ett förslag till opportunistisk kryptering kallad IPETEE - “Transparent end-to-end encryption for the internets ” skapat av några från The Pirate Bay (TPB). Bland annat var det en del diskussioner mellan Matt Blaze (inlägg ett och inlägg två) och en av skaparna av förslaget (Olle B).

Själva IPETEE-förslaget bodde på en Wiki på webbplatsen tfr.org. Men då jag i samband med att jag kollade status för strömkryptot Salsa 20, vilket skulle användas i IPETEE försökte jag kolla in webbplatsen. Men där möts man av en 404:a. Över huvud taget verkar tfr.org inte må speciellt bra.

Är det någon som vet vad som hände med IPETEE? Blev det helt enkelt nedlagt?

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.