Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Vigselringkrypton » Kryptoblog

Vigselringkrypton

October 27th, 2008 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

För en dryg månad sedan postade jag om Cory Doctorows vigselringar designade av Bruce Schneier och Isabel Rucker samt den tävling i att utveckla krypton baserade på ringarna som de utlyste. Nu har tävlingen avgjorts.

Kryptovigselringar

Vinnaren blev Chris Smith och hans Figdet Protocol (länken går till en zipfil med dokumentation, c-kod, exempel samt en fräck simulator som går att bygga med pappersremsor. På andra plats kom Philippe Teuwen. Philippes bidrag, ett polyalfabetiskt substitutionsskiffer beskrivs utförligt på Philippes egen sida och inkluderar exempelkod i Python.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.