Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Fortsatt mailtvätt utomlands » Kryptoblog

Fortsatt mailtvätt utomlands

October 27th, 2008 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Pawal har följt upp sin postning för ett drygt år sedan om att SVT skickar all sin epost till England för att spamtvättas. Trots nya lagar både i Sverige och England samt uppmärksamhet i media verkar SVT inte ha ändrat sin taktik. Följer inte SVT med vad som händer?

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Trackbacks /
Pingbacks

  1. Lite av varje » SVT och integritet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.