Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Sectras Tiger XS blir NATO-godkänd » Kryptoblog

Sectras Tiger XS blir NATO-godkänd

October 12th, 2008 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Enligt en blänkare på Elektroniktidningen har Sectras säkra mobiltelefon Tiger XS godkänts för användning av kommunikation av säkerhetsklassad information i NATO.

Tiger XS med autenticiering.

Kul att se framgång för svensk kryptoteknik. Sedan kanske det är värt att påpeka att Tiger XS inte är en mobiltelefon, utan en röstkrypterare som beter sig ungefär som ett Bluetooth-headset gentemot en vanlig mobiltelefon. En i mitt tycke mycket smartare lösning än att utveckla en specifik telefon.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.