Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Creeper filtreras bort av myndigheter » Kryptoblog

Creeper filtreras bort av myndigheter

April 22nd, 2008 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Pawal rapporterar att Migrationsverket, FRA, FMV och PTS verkar ha börjat filtrera bort Creeper. Det mest intressanta är att det verkar ske samtidigt från mer än en myndighet. Tydligen är det bara myndigheter som skall få kolla vem som gör vad på nätet.

Men att döma av Creeper-loggarna surfas det fortsatt friskt på Regeringskansliet.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.