Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Hälsa på ditt IT-säkerhetshot » Kryptoblog

Hälsa på ditt IT-säkerhetshot

March 18th, 2008 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

MessageLabs har skapat bilder av olika typer av IT-säkerhetshot. Med utgångspunkt från källkoden har konstnären Alex Dragulescu skapat bilder av olika virus, trojaner och andra typer av hot. Så här ser exempelvis viruset (masken) Netsky ut:

Netsky

Och här är spywareprogrammet Ghost:

Ghost

Det jag gärna hade sett är hur olika versioner/varianter av samma hot ser ut. Det är inte alls säkert att detta leder till några större fördelar och att det underlättar förståelsen. Men fräckt är det.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.