Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Google-video om Gmail och spam » Kryptoblog

Google-video om Gmail och spam

November 20th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Google har släppte en video om hur de arbetar för att bekämpa spam i Gmail:

Kanske inte den mest seriösa videon. Men problembeskrivningen i sig tycker jag stämmer. Och om de verkligen använder den teknik de beskriver för att identifiera spam (inklusive optisk teckenigenkänning i bilder) är det klart intressant.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

2 comments

  1. Albert says:

    Vilken teknik google än använder så är funktionaliteten imponerande. Hög probability of detection och låg false alarm rate. Nästan alla mejl markeras rätt. Det är annat än den odugliga anti-spam funktionen hos msexchange som vi har på jobbet.

  2. Matthew says:

    Det står aningen mer om deras spam på:
    http://www.google.com/mail/help/fightspam/spamexplained.html

    SPF är ju bra att de använder. Borde vara flera ISP:er/leverantörer etc som börjar använda SPF.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.