Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Vi flytt int till IDG.se » Kryptoblog

Vi flytt int till IDG.se

October 18th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Jag har nu fattat ett beslut om den eventuella flytten av Kryptoblog till IDG.se. Och Kryptoblog stannar kvar precis här där vi är.

För mig var det två saker som avgjorde frågan:

 1. Det fantastiska stöd och alla kommentarer som ni som läsare gav. Att döma av kommentarerna skall Kryptoblog fortsätta på egen hand och inte ens riskera att uppfattas som icke oberoende.
 2. Rent tekniskt skulle bloggen gå från en WordPress-blogg till att vara baserad på community-systemet Xcap. Jag frågade runt och Xcap verkar inte vara ett speciellt bra system. Och att döma av de kommentarer ni läsare hade är tekniska funktioner som RSS mycket viktigt.

Tack alla läsare för hjälpen! Kul att se att det gick att lyfta frågan om bloggen till bloggen och direkt få återmatning – väldigt spännande och inspirerande.

Nu kör vi på hårdare än någonsin själva istället. Snart hoppas jag bla att kunna presentera lite egenproducerade kryptoprylar… (Om jag bara kan få min Pythonbaserade core-generator att fungera.)

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

3 comments

 1. Daniel says:

  Kul att du frågade först. 🙂

 2. Matthew says:

  Det låter som ett klokt beslut. Det är alltid svårt att veta hur det ska bli, ”det är svårt att sia, särskilt om framtiden”. Vi läsare vet hur det är för tillfället och det verkar ju fungerar bra just nu, men vi vet inte riktigt vad vi skulle få om du flyttade bloggen till IDG. Så man får göra som de engelska ingenjörerna brukar säga “if it ain’t broke, don’t fix it”.

  Tack för en intressant och inspirerande blogg.

 3. Flourtanten says:

  Jag har varit en dålig bloggläsare och skrev aldrig någon kommentar i tid (ställer mig i hörnet). Men iofs var det som jag själv skulle skrivit ungefär medelvärdet av det som redan skrevs i kommentarerna.

  Tack Joachim och alla som kommenterade förra inlägget.
  Och dessutom, som Daniel sa ovan, föredömligt att fråga läsarna först.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.