Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Volvo reagerar på KeeLoq-attacken » Kryptoblog

Volvo reagerar på KeeLoq-attacken

August 29th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

IDG tar i en artikel upp den nya attacken mot KeeLoq jag postade om för några dagar sedan. I artikeln finns en intervju med. Deras reaktion är dock extremt intetsägande och typisk för hur företag reagerar med ryggmärgen när det dyker upp ett säkerhetsproblem:


– Vi har hört rykten om att man knäckt det här tidigare, men vi har aldrig kunnat få det bekräftat. Samtidigt är det ju så att all teknik kan kringgås på ett eller annat sätt, säger Bo Larsen, presschef på Volvo Personbilar Sverige.

– Vi kommer att följa det här med största intresse.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.