Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Test av SPF-filtrering » Kryptoblog

Test av SPF-filtrering

May 27th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Stefan Görling, IT-säkerhetsforskare på KTH håller på att testa vilka operatörer som stödjer mailfiltrering med Sender Policy Framework (SPF). Vill du hjälpa till är det bara att mata in lämplig mailadress. Jag lovar att återkomma när Stefan publicerat resultatet från undersökningen.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

1 comment

  1. Armok Feno says:

    I mitt inlägg om SPF och svenska domäner (http://armokfeno.blogspot.com/2007/08/spf-i-sverige-idag.html), finns en lista med några svenska domäner som listar SPF-data och andra som inte gör det.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.