Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
IETF standardiserar DomainKeys » Kryptoblog

IETF standardiserar DomainKeys

May 24th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

IETF har precis godkänt RFC 4871 som definierar DomainKeys. Syftet med DomainKeys är att göra det möjligt att kryptografiskt autenticiera domännamnet i ett meddelande. Förhoppningen är att DomainKeys skall göra det möjligt att redan vid transport av mail identifiera falska meddelanden – vilket borde leda till minskad mängd SPAM.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.