Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Regeringens webbplats lägger sig på rygg » Kryptoblog

Regeringens webbplats lägger sig på rygg

May 21st, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Enligt Aftonbladet har Regeringens webbplats har drabbats av en utslagningsattack. Problemet här är att det är en enda användare som begärt att få en bild levererad från webbplatsen. En användare i Skövde har begärt en iofs högupplöst bild om och om igen. Men allvarligt. Hur kan regeringens webbplats ha så dålig kapacitet att den lägger sig på rygg så enkelt? Som jag sagt tidigare – det är dags att säkra Sveriges IT-resurser.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.