Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Precise Biometrics levererar ID-lösning till Portugal » Kryptoblog

Precise Biometrics levererar ID-lösning till Portugal

May 7th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

En nyhet som jag inte sett fått så stor uppmärksamhet i Svenska medier är att Precise Biometrics skall leverera ID-lösning till Portugals innevånare. Initalordern är på 2 miljoner kort, med kommer att inkludera 14 miljoner licenser (är det samma som antal kort?).

I leveransen ingår även biometriska läsare med areasensorer:

Oavsett vad man tycker om biometri tycker jag att det är kul att det går bra för ett av Sveriges biometriföretag.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.