Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
TV4 fÃ¥r inte dina deklarationsuppgifter » Kryptoblog

TV4 får inte dina deklarationsuppgifter

May 1st, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Skatteverket meddelar på sin webbplats att TV4 inte får dina deklarationsuppgifter(!). Bakgrunden till meddelandet från Skatteverket är att TV4 har ett SMS-tipsnummer som är 71444, och Skatteverkets SMS-deklarationsnummer är 71144. Tydligen skickar folk fel så att TV4 från en del SMS avsedda för Skatteverket. Enligt Skatteverket skall du som deklarerar via SMS få ett besked om att meddelandet har kommit fram:

När du deklarerar via sms är det viktigt att du får en bekräftelse på att deklarationen är mottagen.

Inom 10 minuter efter att du har skickat ditt sms till 71144 ska du fÃ¥ ett returmeddelande: “Din deklaration har nu kommit till Skatteverket”.
 
Om du inte har fått detta meddelande så har din deklaration inte kommit fram. Det kan till exempel bero på att du har slagit fel sms-nummer eller på ett tekniskt fel. I så fall måste du skicka ett nytt sms. Instruktioner för hur du deklarerar via sms och din personliga säkerhetskod hittar du i den deklaration som har skickats hem till dig.


Har du inte fått detta meddelande bör du kolla var du skickade ditt SMS.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.