Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Minimala RFID-kretsar från Hitachi » Kryptoblog

Minimala RFID-kretsar från Hitachi

February 19th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Hitachi har tagit fram nya RFID-kretsar som sätter rekord i liten storlek. De nya kretsarna är endast 0.05×0.05 milimeter. Hitachi hade även det tidigare rekordet med kretsar på 0.4×0.4 mm, men de nya kretsarna är mycket mindre:

Den vänstra bilden visar den gamla kretsen på ett finger. De nya kretsarna är dock så små att knappast ser dom med blotta ögat. Bilden till höger visar de nya kretsarna tillsammans med ett mänskligt hårstrå. Tyvärr hittar jag inte mycket mer information om kretsarna än att dom har ett ROM-minne på 128 bitar. Jag hittar inget om antenn, frekvens och räckvidd. Men småttigt är det.
Det imponerande är att

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.