Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Källkoden till DESCHALL släppt » Kryptoblog

Källkoden till DESCHALL släppt

February 19th, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

RSA-konferensen 1997 startade RSA en tävling med 10.000 USD i potten till den som kunde knäcka DES-kryptot. Vinnarna av tävlingen var personerna bakom DESCHALL-projektet, ett projekt som använde distribuerade körningar för att utföra attacken. Källkoden till DESCHALL har efter 10 år nu släppts.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.