Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Användning av öppna dokumentformat » Kryptoblog

Användning av öppna dokumentformat

February 1st, 2007 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Tillsammans med Stefan Görling har jag skrivit ett förslag om övergång till användning av öppna dokumentformat inom offentlig förvaltning. Förslaget är inte en reaktion på debatten i Computer Sweden, utan snarare ett tecken på att öppna dokumentformat ligger i tiden. Jag och Stefan vill gärna få återmatning på förslaget så hör av er!

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

1 comment

  1. Monk says:

    Bra blog.
    Jag rekommenderar dock “återkoppling” framför “återmatning” som översättning av “feedback”, om man nu anser att man behöver en direkt sådan. “Jag och Stefan vill gärna att ni kommenterar förslaget” låter dock ännu bättre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.