Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Wired slår ett slag mot RFID-pass » Kryptoblog

Wired slår ett slag mot RFID-pass

December 27th, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Tidningen Wired har publicerat en kort artikel om hur du på bästa sätt tar död på RFID-kretsar i pass. Dom har testat metoder som att tvätta passet och köra det i mikrovågsugnen. Men det visade sig att bästa metoden är lite gammalt, hederligt våld:

Frågan är dock hur länge som pass kommer att vara giltiga när RFID-kretsen inte fungerar.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.