Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-content/plugins/wp-super-edit/wp-super-edit.core.class.php on line 109 and defined in /home/stromber/public_html/kryptoblog/wp-includes/wp-db.php on line 1222
Check Point julshoppar fler företag » Kryptoblog

Check Point julshoppar fler företag

December 22nd, 2006 by Joachim Strömbergson Leave a reply »

Jag har tidigare i höst bloggat om att Check Point Software lagt ett bud på och håller på att köpa Svenska Protect Data. (Som jag fattat det är affären inte helt klar än.) Nu har Check Point meddelat att dom även avser att köpa NFR Security.

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.